4 Easy Hairstyles

Ad/Annonse

As you know I’ve become totally addicted to my Rapunzel of Sweden hair extensions. I wouldn’t want to have extensions in my hair 24/7, so the clip-on solution is perfect for me. My own hair is actually the exact same length as my hair extensions, I only use them to get fuller and thicker hair. There are several hairdos that I think look prettier with thicker hair, and today I thought I’d show you four easy everyday favorites that take 5 minutes to make tops, which look extra pretty with extensions.

//Som dere vet er jeg bitt av extensionsbasillen, jeg er så glad i extensionsene mine fra Rapunzel of Sweden. Jeg kunne ikke tenkt meg å ha extensions fast, men jeg syns clip-on-settene er utrolig grei å ha når jeg vil føle meg litt ekstra fin. Min egen lengde er faktisk akkurat lik som lengden på extensionsene, men jeg bruker de for å få fylde. Det er mange frisyrer som ser finere ut med litt fylde i håret, og i dag tenkte jeg å vise dere fire enkle hverdagsfrisyrer som tar toppen 5 minutter å lage – og som jeg syns blir finere med extensions♡

This is a big favorite when I want to feel a little extra dolled up, and it’s so easy to make. It takes me about five minutes, you can find a tutorial here. The only difference from the tutorial and on this picture is the braid, which I just did with some loose locks and wrapped around the bun. The nice thing about making this up’do is that it doesn’t have to be perfect at all – the messier, the better. Love it!

// Denne er en stor favoritt når jeg vil føle meg litt ekstra fin, og den er så enkel å lage. Jeg brukte vel ca fem minutter på denne, du finner en tutorial her. Jeg la til en flette på toppen som jeg syns satte prikken over i’en. Det som er så fint med denne frisyren er at den absolutt ikke trenger å se perfekt ut, jo mer messy – jo finere. Love it!

A current favorite. This one is definitely prettier with extensions one me, so I get more thickness to the braid. You can find a tutorial here

// En favoritt! Denne blir definitivt mye finere med extensions syns jeg, slik at jeg får litt størrelse på fletten. Tutorial finner du her

A ponytail is a classic, and it instantly goes from dull to dolled up by covering the hair band with your hair. It only takes a minute extra! Simply get some hair from the bottom of the ponytail, twirl it around the hair band and secure with a bobby pin. So easy♡

// Hestehale er en favoritt i hverdagen, og den blir hakket finere hvis du skjuler hårstrikken med ditt eget hår. Det tar bare et lite minutt ekstra! Hent frem litt hår fra undersiden av hestehalen, surr det rundt hårstrikken og fest med en fliseklemme eller to. Så lett♡

 My biggest everyday favorite, for sure! I use my Rapunzel of Sweden Hollywood Curling Iron to curl my hair. I apply the extensions before curling it, so that it blends in perfectly with my own hair. If I have little time I’ll just curl a few big sections of hair, and if not I’ll do smaller sections which is a bit more time consuming. My signature hairstyle, for sure! I prefer to brush through the hair even more than I did before snapping this picture, which makes it look more natural.

// Min største hverdagsfavoritt! Jeg bruker Rapunzel of Sweden Hollywood Curling Iron til å krølle håret, og fester alltid extensionsene i håret før jeg begynner å krølle det slik at det blandes med mitt ekte hår. Hvis jeg har dårlig tid krøller jeg bare noen få store seksjoner med hår, men dersom jeg har bedre tid liker jeg å krølle litt mindre seksjoner slik at krøllene blir enda mer tydelige. Etter en runde med krølltangen børster jeg gjennom håret slik at det ser naturlig ut, og ikke alt for “perfekt”. 

_______________________________________

 I use the Clip-on Set Original Straight which you can find here, and I usually only use two or three clips which I think is enough. If you want to read more about my experiences with Rapunzel of Sweden hair extensions, you can check out this post. Now I’m so curious to know, which hairstyle in this post is your favorite?♡

// Jeg bruker Clip-on Sett Original Rett som du finner her, og som oftest bruker jeg bare to eller tre clips som jeg syns holder til hverdags. Hvis du vil lese mer om mine erfaringer med Rapuzel of Sweden hair extensions kan du sjekke ut dette innlegget. Nå er jeg nysgjerrig på å høre – hvilken frisyre i dette innlegget er din favoritt?♡

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply