30 Days Freshness Challenge

A little january challenge

As I mentioned yesterday, I had one more New Year’s resolution that I wanted to make a full post on. Well, here it is! It’s not really a resolution, but a challenge that I’ve given myself for 30 days. After so many days of heavy and unhealthy food during Christmas, I’m craving some freshness in both my meals and how I feel inside. So for thirty days, I’ve challenged myself to have greens with every single meal – from morning to night. This isn’t a diet, but simply a little challenge to make myself more aware of getting my daily dose of veggies. I decided to make it thirty days in stead of the whole year, so it’s super achievable. They say that it takes 21 days to make a habit, so I’m hoping that by kickstarting the year with tons of greens and freshness, it’ll set a good tone for the rest of the year. Win win!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Som jeg nevnte i går, gjenstod det ett nyttårsforsett på listen min som jeg ville lage et helt innlegg av. Well, here it is! Det er vel egentlig ikke et nyttårsforsett – mer en utfordring for januar. Etter så mange dager med tung og usunn mat i julen craver jeg «freshness» både i måltidene mine, og i måten jeg føler meg på innsiden. Så for de neste 30 dagene har jeg som mål å spise grønnsaker med hvert eneste måltid fra morgen til kveld! Dette er ikke en diett, men rett og slett en utfordring der jeg håper på å bli mer bevisst på å få i meg nok grønnsaker. Jeg bestemte meg for å ha utfordringen i en måned, fremfor å gjøre det til et nyttårsforsett for hele 2017, rett og slett fordi det er mye mer realistisk og gjennomførbart. Det sies at det tar 21 dager å danne en vane, så jeg håper at ved å kickstarte 2017 på denne måten, vil det gjøre at jeg blir mye flinkere til å få i meg grønnsaker resten av året. Win win!

Last night we had a delicious wok filled with veggies for dinner, and this morning I made a green juice, and had crisp breads with smashes avocado for breakfast. Super fresh and yummy, and it makes me feel so good! I haven’t made juices in years, but for this challenge I wiped the dust off my juicing machine, and I can’t wait to try different recipes every morning. Some days it will probably be just some steamed broccoli on the side of our dinner, and other days more heavy on the veggies, like wok. I’m also super excited to try new recipes! Ah, I love a challenge, and I love having a little project going.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

I går kveld hadde vi en deilig wok full av grønnsaker til middag, og i dag tidlig laget jeg en grønn juice, med knekkebrød med most avokado til frokost. Superfresht og godt, og det får meg til å føle meg så bra! Jeg har faktisk ikke brukt juicemaskinen min på flere år, men denne måneden tenkte jeg å prøve forskjellige oppskrifter hver morgen når tiden tillater det. Noen dager vil det nok bare bli litt kokt brokkoli sammen med middagen, og andre dager mer «hardcore» på grønnsakene. Da er wok perfekt! Jeg gleder meg også til å prøve nye grønnsaksbaserte oppskrifter. Jeg er sikker på at jeg finner noen jeg liker, som jeg tar med meg videre når utfordringen er ferdig. Ah, jeg bare elsker utfordringer og det å ha et lite prosjekt.

So my question now is – who’s with me?! Let’s make January the freshest month of the year! I’ll happily share recipes with you guys if you want to. After all, it’s so much more fun to do challenges like this with someone else. Maybe I’ll even make a veggie based week menu.. Let me know in the comments if you want that

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Så nå er spørsmålet mitt – who’s with me?! La oss gjøre januar til den fresheste måneden i 2017! Jeg deler gjerne oppskrifter dersom dere ønsker det. Det er jo så mye kjekkere å gjøre ting sammen med andre! Kanskje jeg til og med kan lage en grønnsaksbasert ukesmeny.. Gi en lyd i kommentarfeltet om det er noe du ønsker

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Madeleine says

  Hi! I think it sounds like a really nice challenge and one I gladly will follow you on! So please, post recipies and lots of other inspiration that you’re really good at doing. Take care!

 2. Linn says

  Jeg bare MÅ gi deg tips om verdens beste juice oppskrift, som er den jeg alltid lager (har alltid intensjon om å prøve noe nytt, men den her er bare så frisk og god).

  (Jeg lager alltid til flere dager, og har over på en flaske (med lokk). som står i kjøleskapet noen dager.)

  4-6 epler (jeg blander grønne og røde)
  6 gulrøtter
  1-2 appelsin (kan sløyfes, men det er ekstra c-vitamin og veldig godt)
  1/2 sitron (jeg tar alltid halve først, smaker meg litt frem, kanskje du liker å ha hele i)
  1 god chunk ingefær (litt på hvor mye man liker)

  Juice skal alltid drikkes skikkelig kald, så hiv isbiter oppi, og bam – NAM!

 3. Malin says

  Dette klarer du lett:) du har jo vært så fit og sunn før. Dette blir spennende å følge og håper du deler masse oppskrifter. Da får du vell kanskje enda et lite dytt ?;)
  Joiner !!

 4. Henriette says

  Ja hurra, til alt! Spesielt frokost (som kanskje kan lages kvelden før?) samt enkle middagsoppskrifter. Ukesmeny hadde vært konge. Dette blir spennende! Takk for motivasjonen :-)

Leave a Reply