Takk ♥

xPå tide å puste ut.. 

Herregud, dere! Jeg har hatt årets siste boksignering – og det betyr juleferie. Jeg har krysset mållinjen etter et eventyr av et år, og det føles bare helt uendelig surrealistisk. For et år det har vært! Rett før nyttår i fjor begynte vi å maile frem og tilbake, i begynnelsen av januar satt jeg i møter med forlaget, i midten av januar begynte jeg å skrive, i juli kunne jeg avsløre nyheten for dere.. I august var boken ferdigskrevet, i september traff den butikkhyllene – og gikk rett inn på bestselgerlisten.. Etter det har jeg vært på TV, radio og i aviser, gjort utallige intervjuer, holdt foredrag, reist rundt og holdt jentekvelder og boksigneringer, og ikke minst hatt jevn kontakt med dere som har lest boken over både mail, bloggkommentarer og jenter jeg har møtt på gaten..

Det har vært et helt fantastisk eventyr – men det har definitivt tatt på også. Jeg har hatt mange stunder der jeg rett og slett har grått på grunn av at jeg har vært sliten, på grunn av press jeg har hatt på meg, på grunn av en litt for tung vekt på skuldrene mine.. Men nå er plutselig all vekten borte – for nå er jeg ferdig for i år! Det føles helt nydelig, og samtidig ganske vemodig. Jeg syns jo alt er så kjekt!

Jeg vet at boken min venter på mange av dere under juletreene rundt om kring i landet, og nå krysser jeg alt jeg har for at dere liker boken, og for at dere finner glede og nytte i den. Det er faktisk en ganske spesiell tanke – at jeg skal få «ta del i» julefeiringene deres, hihi. Jeg håper dere finner roen i romjulen, og koser dere masse med lesing!

For å være helt ærlig vet jeg ikke engang hva jeg skriver nå – jeg måtte bare bable litt til dere ettersom dette faktisk er en ganske spesiell dag. Nå skal jeg nyte min første kveld med juleferie på kjøkkenet – et aldri så lite juleverksted der jeg lager hjemmelagde (og spiselige) julegaver står nemlig på planen. Jeg viser dere resultatet i morgen!

Til slutt må jeg bare få si tusen hjertelig takk til hver og en av dere. Uten dere, og den fantastiske støtten deres, hadde dette aldri vært mulig! Tusen takk til alle som har kjøpt boken, og tusen takk for alle fine ord jeg har fått i løpet av året. Jeg føler virkelig at jeg har både en venninnegjeng og en heiagjeng i dere, og jeg er så evig takknemlig Jeg kan ikke beskrive det med ord! Jeg håper vi kan ta opp tråden igjen over nyttår, og fortsette med jentekvelder og fine arrangementer. Hvem vet – kanskje jeg begynner å skrive på bok nummer to? Jeg har faktisk ikke en anelse om hvordan 2016 kommer til å se ut for meg. Om jeg kommer til å fortsette å ha fullt opp med boken, om jeg vender tilbake til studiene, om jeg kommer til å skrive ny.. Vi får se (nå babler jeg igjen) – jeg vil uansett bare si takk

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Benedikte says

  Hei, ville bare si at det var veldig koselig å hilse på deg og slå av en prat på Oasen! :) god juleferie Cathrine, og nyt julen. Krysser fingrene for at boken din ligger under treet i år. :)

 2. Ida says

  Kjære Cath <3 Du har all grunn til å være stolt og imponert over egen innsats og alt du har fått til dette året! Stor applaus til deg.
  Nå må du puste ut og nyte juletiden som du har fortjent mer enn noen annen. Du har nok en haug av fridager å ta igjen om vi skulle sammenlignet med en jobb med 8-16 arbeidsdager, så noen dager uten jobb må du unne deg denne julen :)
  Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at du har skrevet denne boken, og som jeg har sagt før hjelper den meg masse i hverdagen! Boken er også gitt til to av mine bestevenninner slik at de kan få like mye ut av den som jeg!
  Du er virkelig et forbilde og jeg beundrer deg for alt du har fått til i år! Gratulerer masse med et vel overstått jobbår.
  Håper vi møtes igjen i 2016, og at det blir en jentekveld til med de samme fine jentene som var samlet sist <3
  Stor klem

  • says

   Åh, Ida!! Du aner ikke hvor mye all støtten din betyr ♥ Tusen tusen takk for at du var med på jentekveld, tusen takk for at du kom på boksignering, og tusen takk for all støtte og nydelige ord du legger igjen her til meg. Jeg setter uendelig stor pris på det!

   Jeg håper du får en fantastisk juletid, så gleder jeg meg masse til å treffe deg igjen :)

   Stor klem ♥

 3. says

  Jeg er så imponert over hva du har fått til, Cathrine. Kan godt tenke meg du har godt av en juleferie nå, og jeg håper du benytter anledningen til å ta deg litt fri innimellom, det trenger vi alle sammen. Og du som er blogger på heltid, har i allefall godt av noen av noen dager uten å tenke på bilder, kamera, mac, det å måtte levere, og i det hele tatt. <3 Skal maskineriet holdes i gang, må det tas vare på. God førjulsklem til deg, jeg håper du får en fantastisk jul <3

 4. says

  Herregud så flink du er, alt det du har fått til i år er virkelig utrolig! Du har virkelig stått på og gitt ut en helt fantastisk bok som har hjulpet meg og mange andre så utrolig masse. Jeg er sikker på at det er mange som går ut av 2015 som mye mer selvsikre, glade og sunne jenter enn i starten av året, på grunn av deg! Du har virkelig gitt alt og imponert så enormt, for en inspirasjon du er! Jeg kan ikke tenke meg noen som fortjener en skikkelig juleferie nå mer enn deg. Jeg håper du nyter den med den beste samvittighet! Gleder meg til å se hva du får til i 2016, hadde jo vært utrolig gøy med en bok nummer to. Men samme hva du gjør kommer du nok til å imponere stort, det gjør du i alt du gjør :) Håper i hvert fall du får en nydelig jul og koser deg masse, og får ladet batteriene helt opp! <3

 5. says

  Tenk alt du har fått til dette året da! Jeg er så uendelig imponert over alt du har fått til <3 Rett og slett dyktig er du! Er også veldig takknemlig for at jeg har fått møtt deg, og ikke minst at jeg har fått vært med på jentekveld. Det var virkelig en fin dag! Du er virkelig noe for deg selv, så flott og positiv <3 Håper du får en nydelig jul og juleferie – det fortjener du virkelig! Stor klem <3

  • says

   Åh, beste Charlotte! Tusen hjertelig takk for all fin støtte og nydelige ord i løpet av høsten. Er så utrolig glad for at jeg fikk møtt deg, og for at du var med på jentekvelden ♥ Gleder meg til å se deg igjen :) Ha en nydelig jul! Stor klem

 6. Kari FM says

  Hei Cathrine
  Ville bare si at det var så koselig å treffe deg på boksigneringen på Knarvik Senter. Jeg pleier bli litt starstruck når jeg endelig møter folk jeg kunne tenke meg å møte, men med deg fikk jeg visst munndiare. ;-) Du var minst like skjønn og koselig som jeg hadde tenkt. Som sagt har jeg fulgt bloggen din i alle år, og jeg liker godt variasjonen av tema du har på bloggen, klesstilen din og den gode stemningen du lager her inne. Imponerende at du har skrevet bok, og med et så viktig budskap. Det er virkelig noe du kan være stolt av. Gleder meg til å lese den.
  Er det ok om jeg skriver en mail til deg hvis jeg trenger råd ang mitt lille prosjekt som jeg snakket om?
  Klem fra Kari FM

  • says

   Hei kjære deg :) Det var så utrolig hyggelig å treffe deg også!! Kjempeglad for at jeg endelig fikk møtt deg og snakket litt med deg :) Du er så fin og hyggelig! Det kan du selvfølgelig gjøre! Tusen takk for fine ord ♥ Stor klem

Leave a Reply