10 Things I Love About Everyday Life

Livet består for det meste av hverdager, og for meg er det veldig viktig å sette pris på hver eneste dag i uken. Jeg syns det er helt bortkastet å gå gjennom livet med innstillingen om at det kun er helger og ferier som er kos. Jeg hører ofte folk si at de lever for helgene, men ved å sette pris på de små tingene i hverdagen  får man så utrolig mye mer ut av livet! Syns jeg da, haha. Her er ti grunner til at jeg er glad for å være hjemme fra ferie

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Life consists mostly of «the everyday life», and I always make sure to enjoy every single day of the week. Going through life only looking forward to the weekend or vacation is such a waste, in my opinion. By simply noticing the little things in your day to day life, it’s so much easier to enjoy! I do love both weekends and vacations, but here’s ten reasons why I’m excited to be back home♥ 


The feeling of «home»

Joggedressen – enten den blomstermønstrede, den ferskenfargede eller den pudderrosa. Tøflene – de søte med bamseansikt på tuppene. Ingen sminke. Håret opp i tutt. En varm kopp kaffe rett fra kaffemaskinen. Bella på fanget, kjæresten ved siden av meg. Herlig!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

The sweatsuit – either the ones with flowers all over, the peach one or the dusty pink one. The slippers – with the cute teddybear face on each tip. No makeup. Hair in a bun. A warm cup of coffee straight from my coffee machine. Bella on my lap, my boyfriend next to me.. Home <3

My routines

Jeg er sånn et rutinemenneske, og trives best når jeg har en plan for både dagen og uken. En god blanding av jobb og hygge, matlaging, avslapping, turer, telefonesamtaler.. Det gir meg en følelse av balanse og trygghet!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

I’m such a routine person, and I’m definitely the most happy when I have a plan for both the day and the week. A good mix of business and pleasure! It gives me a sense of balance.

Cooking

Matlaging er noe av det jeg liker best i hverdagen. Prøve nye oppskrifter, kose meg på kjøkkenet med en podcast på høytaleren, dandere maten fint på tallerkenen, og ikke minst spise. Mmmm!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Cooking is one of the things I like best about everyday life. Trying new recipes, enjoy my time in the kitchen with a podcast on the speakers, making the plate look pretty with careful placement of the food, and of course eating. Mmm!

 

My favorite shows

Mandag – Keeping up with the Kardashians. Tirsdag – Vanderpump rules. Onsdag – The Real Housewives of Beverly Hills. Jeg har full kontroll på når det kommer ny episode av favorittseriene mine, og det er småting jeg alltid gleder meg til gjennom uken. Å slenge seg ned på sofaen etter en lang dag med en rykende fersk episode av favorittshowet er skikkelig hverdagslykke for meg!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Monday – Keeping up with the Kardashians. Tuesday – Vanderpump Rules. Wednesday – The Real Housewives of Beverly Hills. I have full control over when a new episode of my favorite shows are available for streaming, and these are little things that make me excited during the week. Lying down on the couch with a brand new episode of my favorite show is pure everyday happiness for me!

 

Everyday romance

Ikke nødvendigvis klissete romantikk fra morgen til kveld – men de små tingene. Et lite kyss om morgenen før dagen starter, et kompliment, en fin tekstmelding, flørtende erting og armkrok på kvelden. Det gjør meg så glad!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Not neccessarily super cliché romance from morning to night – but the little things. A kiss before the day starts, a compliment, a nice text, flirty teasing and cuddles at the end of the day. That makes me so happy!

 

My friends

Etter litt prøving og feiling når det kommer til vennskap, har jeg endt opp med et par jeg føler meg 100% trygg på, og som jeg nesten er helt bombesikker på at kommer til å vare livet ut. Lange telefonsamtaler med de beste, latterkramper, kveldsturer, jentekvelder.. Det gir meg så mye!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

After some trial and error throughout life when it comes to friendships, I’ve ended up with a few ones that I feel 100% safe in, and that I’m almost certain will last for life. Long conversations on the phone with them, laughter, walks in the evenings, girls nights in and out.. It means so much to me!

 

Work

Jobb!! Jeg elsker det jeg gjør, og når jeg tenker gjennom ting som må gjøres i løpet av en dag gleder jeg meg faktisk skikkelig til å sette i gang. Ikke hver eneste dag, selvfølgelig, men som oftest. Det å bruke hodet, være kreativ og samtidig karriereorientert, det å føle at man gjør noe. Det er fint! Dette gjelder både for jobb og studier som jeg skal gå i gang med nå. Med en positiv innstilling blir alt så mye kjekkere!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Work! I love what I do for a living, and thinking about what I need to do throughout a day usually gets me excited. Not every day, of course, but overall I simply love doing something, using my brain, being creative and business minded at the same time.. It’s a good thing! This goes for both work and studies, which I’m about to embark on. With a positive attitude, everything gets so much easier!

 

Sleeping in my own bed

Det er noe helt spesielt med å komme hjem til sin egen seng – syns dere ikke? Soverommet er et sted man tilbringer store deler av livet, så jeg anbefaler dere på det sterkeste å gjøre det til et rolig og harmonisk sted som føles luksuriøst. Deilig sengetøy, en myk seng og en atmosfære som føles trygg og deilig – det er viktig! Jeg lengter alltid hjem til min egen seng når jeg er på reise.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

There’s something special about coming home to your own bed – don’t you think? The bedroom is a place where we spend huge parts of our lives, so I strongly recommend that you put some energy into making sure that it’s calming and makes you feel in harmony. Nice bedding, a soft bed and an atmosphere that feels safe and luxurious – that’s important! I always long home for my own bed when I’m traveling..

«Home is where the wifi connects automatically»

Det handler om de små gledene i hverdagen, og det å ha godt nett er noe jeg setter så stor pris på hjemme, haha. Spesielt etter å ha vært på reise med kronglete wifi. Jeg bruker jo nett stort sett hele arbeidsdagen, så dette gjør meg glad!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

It’s about the little things, right? I appreciate having good wifi so much, haha. Especially after I’ve been traveling with bad internet connections.. I use wifi almost all the time when I’m working, so not having to worry about my internet connection makes me happy!

Walks in the beautiful nature

Jeg tror nok aldri at jeg kommer til å bli en treningssenterjente, men jeg setter derimot uendelig stor pris på naturen. Joggesko på beina, musikk i ørene og nydelig natur rundt meg – det er noe av det beste jeg kan gjøre for meg selv i hverdagen! Enten ferden går opp på en fjelltopp eller langs en sti på nærmeste fjell, er det nesten som terapi for meg å få den tiden med mosjon ute.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

I don’t think I’ll ever be a «gym girl», but I appreciate mother nature so much. Sneakers on, music in my ears and beautiful nature surrounding me – that’s one of the best things I can do for myself in everyday life! Whether I’m hiking up a steep mountain or just follow a trail on the nearest mountain – it’s almost therapeutic for me to get that exercise outside every day.


What are the things you love about everyday life?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Birgit says

  such a great post! I am in love with my every-day-life as well and a good routine is so important for me.
  I work in a congress center and when we are having a lot of events, my (work)life is pretty exciting but also pretty exhausting so I am always looking forward to my “normal” office-weeks where I work from 8 to 5, cook a nice meal together with my boyfriend and cuddle up on the sofa later on.

 2. Karoline says

  Liker så godt sånne innlegg! Er viktig å sette pris på slike ting i hverdagen :) Jeg elsket den hvite blondetoppen! Er det lov å spørre hvor den er ifra? Kjempefin blogg du har :)

 3. says

  This post was absolutely amazing! As you said, life is in the little things so we should definitely appreciate them! The first thing that pops into my mind when thinking about the things I love in everyday life is the first cup of coffee in the morning, pure bliss haha <3

 4. Ia says

  Så flott innlegg! Er så utrolig enig i at man må sette mer pris på hverdagen! Tenk så kjedelig det må være å bli gammel og innse at en har bare brukt 1/4 del av livet på å hygge seg? Jeg føler jeg kan checke av alle punktene dine på den perfekte hverdagen! Elsker å hoppe i kosetøyet så fort jeg kommer inn døren- da føler jeg at jeg kler på meg roen og kan slappe av <3 Ha en fin dag kjære!

 5. says

  Elsker variasjonen i innleggene dine for tiden! Du fortjener mye mer enn en klapp på skulderen og om jeg fikk valgt ut “folkets favoritt” under Vixen så hadde jeg skreket Cathrine Heienberg så høyt jeg kunne :-D Det høres sikkert ut som smisk – men ta det til deg, for fy søren altså, du leverer gang på gang!

 6. Therese says

  Jeg leser bloggen din nå, iført kosetøy med en dult på hode, kaffe i hånden og jeg har nettopp sett ferdig den nyeste episoden av Vanderpump rules, haha. Helt supert innlegg må jeg si, jeg elsker bloggen din! Det er veldig fint å bli minnet på at man bør nyte små hverdagsgleder. En av mine store hverdagsgleder er å dusje etter en treningsøkt og spise en deilig middag etterpå. Håper du får en fin kveld videre!

 7. Jeanette says

  Så glad jeg tittet innom bloggen din nå! jeg ble så glad av å lese dette innlegget Catrhine, nå sovner jeg med et smil om munnen og gleder meg til morgendagen. Håper du har en fin kveld!

 8. Miram says

  Ååå, mange ting det kan være lurt å minne seg selv på å nyte i hverdagen! Egentlig så pleier sånne “over positive” innlegg å ha motsatt effekt på meg, men her traff du mange punkter som er hvert å huske på. Helt lik når det gjelder det med serier, ser på alle de samme! Hva jeg ikke hadde gjort for å være en dag med The Kardashians, eller jobbet en vakt på SUR, for ikke å snakke om å delta på et event med The Real Houswives Beverly Hills…. En serie jeg nettopp begynte å se på er “Chrisley Knows Best” , det er en reality serie om en familie i Southern family, som har en veldig headstrong far, med MYE humor og mer penger enn han trenger.

  Vil bare si at jeg er fast leser av bloggen din, å den gir med mye inspirasjon hverdagen! Kan du gjøre en sånn usensurert innlegg som du gjorde med Julie når dere skulle ta bloggbilder, lo så jeg grein.

  klem <3

  • says

   Så utrolig hyggelig at du likte det! Tusen takk for tips, skal sjekke ut serien med en gang :) Ligger på sofaen med tidenes kvalme i dag, og har sett alt for mange episoder av 4-stjerners middag, haha. Tusen hjertelig takk for fine ord, skal ha det i tankene ♥ Klem

 9. Juli says

  Jeg er på feire nå og jeg savner hverdagen, savner også det å ha litt alenetid, må ha det! Er her med kjæresten og skal være i ti uker til, I et lite rom. Men å være sammen 24/7 kan være litt mye, jobber med å finne en løsning.

  • says

   Åh, jeg forstår deg godt!! Alenetid burde vært et eget punkt her, det trenger vi alle. Håper dere finner ut av det! Hva med å avtale en tid på dagen der feks kjæresten din tar seg en lang gåtur eller treningsøkt, og du får en time eller to alene, og neste dag gjør du det samme? :)♥

 10. sanna says

  Likte dette innlegget :D Veldig viktig som du sier å sette pris på de små tingene i hverdagen. Jeg har veldig lange dager i hverdagen med jobb og frivillig arbeid, men har alltid noe å glede meg til hver dag. Er så glad jeg klarer å sette pris på de små tingene, synes synd på de som ikke gjør det, de går glipp av noe viktig :)
  Hvor er det du finner de nye episodene av keeping up with tha Kardashians? Elsker den serien!

  • says

   Så hyggelig å høre Sanna :) Kjempefint at du klarer å glede deg over de små tingene i hverdagen! Jeg pleier bare å google «Watch keeping up with the kardashians» og trykke på det første som kommer opp. Må klikke vekk utrooolig mye reklame, men kommer til episoden til slutt :D ♥

Leave a Reply